måndag 9 maj 2011

Påslagen: RIM: s skott

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/switched-on-rims-shot/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.
Ungefär som sina hemländer, Apple och RIM har mycket gemensamt, men däremot i viktiga avseenden. Båda företagen är bland de få som producerar sin egen programvara för deras cellulära telefoner. Äpple, en persondatormiljö pionjär, ser marknadsexpansion i smartphones. RIM, en smartphone pionjär, ser marknadsexpansion i mobila datorer. Om man tittar på tablets som erbjuds, har Apple varit lika orubblig i decrying en 7-tumsskärm som RIM har försvara det, den senare sade att det syftade till att skapa en ultramobile enheten med playbook.

Apple utformar produkter för konsumenter som har betydelse för företagen. RIM designar produkter för företag som har relevans för konsumenterna. Detta har också varit tydlig med playbook, som har tagit värme för sin brist på inhemska e-post och kalenderfunktioner alternativ. RIM sätta medvetet dessa på sparlåga eftersom det ville blidka CIO orolig datastöld, även om det innebar en mindre tilltalande produkt som ska lanseras för konsumenterna. En annan parallell: RIM har lidit AT & T förseningar i att stödja Bridge , precis som Apple kämpade med AT & T stödja uppbundna på iPhone.

Fortsätt läsa påslagen: RIM: s skott

Påslagen: RIM: s skott publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 8 maj, 2011 20:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar