måndag 9 maj 2011

ComScore rapport visar att bredda Android bly i USA smartphone marknaden, framför allt på RIM: s bekostnad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/comscore-report-finds-widening-android-lead-in-us-smartphone-mar/:
Den procentuella förändring i diagrammet berättar över de flesta av berättelsen här. Enligt comScore's senaste rapport, andel av den amerikanska smartphone marknaden växte Android en imponerande sex procent i de tre månader som löper ut i mars för att landa på 34,7 procent, och RIM tog största hit som en följd, glider 4,5 pekar på en andel av 27,1 procent. Det är fortfarande tillräckligt för att hålla den före Apple, dock, som höll sin egen med en liten vinst till 25,5 procent. Både Microsoft och Palm / HP halkade strax under en procent varje landa i en avlägsen fjärde och femte plats, respektive. När det gäller mobila OEM, stannade saker nästan identiska under de tre månader med Samsung, LG, Motorola och ockuperar de tre översta platserna, och bara Apple ser någon betydande vinster tack vare Verizon iPhone lansering - även om det fortfarande inte var tillräckligt för att skjuta den ovan RIM för fjärde plats. Hit upp källan länken nedan för alla nummer.

ComScore rapport visar att bredda Android bly i USA smartphone marknaden, framför allt på RIM: s bekostnad ursprungligen visades på Engadget på Sun, 8 maj, 2011 18:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AFP | källa ComScore | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar