måndag 9 maj 2011

Brammo förseningar flaggskepp Empulse elektriska motobike till 2012, retar ny växellåda tech

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/brammo-delays-flagship-empulse-electric-motobike-to-2012-teases/:
Dåliga nyheter för Brammo's Electric bikers: enligt Asfalt och gummi, Det sägs att det företagets flaggskepp Empulse motorcykel nu kommer att försenas till 2012, med hänvisning vd Craig Bramscher beslut att integrera en viss ny teknik före lanseringen. Vad kan detta vara? Tja, site spekulerar i att detta har något att göra med den sexväxlade Integrated Elektrisk Växellåda (IET) att Brammo nyligen licensierad från italienska firman SMRE, och denna teknik är redan med på bolagets Engagera och Encite cyklar smuts meddelade förra veckan. Som sagt, det finns också ett rykte att Brammo inte nådde sin förbeställ målet 1.000 enheter, vilket säkerligen skulle vara meningsfullt för företaget att försena lanseringen för att pimpa sin 100mph rida. Vi frågade Stig för en kommentar, och han var inte imponerad.

Brammo förseningar flaggskepp Empulse elektriska motobike till 2012, retar ny växellåda tech ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj 2011 02:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Asfalt och gummi | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar