måndag 9 maj 2011

Whoworks.at visar vem som In Your LinkedIn nätverket arbetar på webbplatser du besöker

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2FFw-w6XQOM/:


Slutligen finns en anledning för unga människor att använda LinkedIn ! Om du har problem med att hålla reda på var dina vänner arbete i denna nuvarande startupgasm , WhoWorks.At gjordes för dig.

Bara ladda ner Chrome förlängning och det kommer att låta dig veta vem i din LinkedIn nätverk fungerar på webbplatsen du besöker för närvarande besöker i Chrome, oavsett om det Facebook, Google, TechCrunch eller någon stealth start. Det är fantastiskt.

När du klickar på Whoworks.at knappen längst till höger på verktygsfältet i Chrome, första 1: a graden LinkedIn anslutningar kommer din dyka upp först, följt av din 2: a och 3: e nivå anslutningar. Du kan också växla förlängning för att visa personer som senast har varit anställd eller främjas på det företag du besöker. Jag är inte skojar, det är en gudagåva om du är en rekryterare eller en journalist / investor .

Skaparen John Britton, som också är en utvecklare evangelist på Twilio , planer på att integrera Whoworks.at med andra tjänster såsom Facebook och Rapportive, som var inspirationen bakom tjänsten. Intressant nog inte Whoworks.at användning inte en offentlig LinkedIn sök-API (obefintliga trots stor efterfrågan ), utan istället finner sin anslutningar genom sökfältet på LinkedIn som automatiskt avslutar företagsnamn.

Säger Britton om hans framtida planer, "Jag har varit i kontakt med grundarna av Rapportive och de har satt mig på deras beta lista. Så snart de har offentlig API: er tillgängliga planerar jag att utöka funktionaliteten för WhoWorks.At att bli mindre beroende på LinkedIn. Dessutom skulle jag vilja lägga till möjligheten att stjärnan människor, visa senaste gmail samtal och göra anteckningar om kontakter. Komma integration kommer längre fram, beroende på användarnas feedback. "

Ooh, Facebook integration ...

För er som inte kan vänta, inbjuder till de första 250 TechCrunch läsare finns här . Och om du inte gör det i tid kan du registrera dig som en vanlig dödlig för beta här . Oroa dig inte, de är ganska snabb att svara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar