måndag 9 maj 2011

Windows Phone 7 uppdateringar Bing att hitta musik och streckkoder, ge turn-by-turn anvisningar och skicka tal-till-text SMS?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/windows-phone-7-updates-bing-to-find-music-and-barcodes-provide/:
Utvecklare får massor av leksaker tillsammans med Windows Phone 7's "Mango" release, men det kan vara extra grannlåt för vanliga användare också - Microsoft kommer enligt uppgift lägga till några funktioner till Bing i en nära framtid som skulle kunna vara särskilt värdefullt. Enligt den senaste episoden av Windows Phone Dev Podcast - som stod värd för Microsofts Brandon Watson som en gäst - en ny funktion som heter Bing Audio kommer att agera som en Shazam för erkännande av musik (och kommer att sälja dig Zune spår) medan Bing Vision kommer att använda smartphone kamera för att läsa streckkoder och göra optisk teckenigenkänning, plus eventuellt kan ge stöd för augmented reality program. Det finns också påstås turn-by-turn röst riktningar för Bing Maps och en infödd podcast spelare samt ytterligare en potentiellt spännande sak - röst-till-text för att skicka SMS-meddelanden utan att lyfta ett finger. Hör allt om ryktet på vår källa länken, bara om den 40-minuters märket.

[Tack till alla som skickat detta i]

Windows Phone 7 uppdateringar Bing att hitta musik och streckkoder, ge turn-by-turn anvisningar och skicka tal-till-text SMS? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 8 maj 2011 22:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPowerUser | källa Windows Phone Dev Podcast | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar