måndag 9 maj 2011

Planex kapacitiv pennan hånar Steve Jobs, hela vägen till banken

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
I det förflutna, vår täckning av Planex har till stor del förpassats till lagringsenheter och trådlösa accesspunkter, men nu som bolaget har ingått ett av de mest spännande företag av alla: att bryta dåliga Steve Jobs hjärta . Just det, har företaget rubba den naturliga ordningen i universum genom att släppa nya smartphone mätspetsar. De finns i två färger - svart och vitt, naturligtvis - och två längder: 4,2-eller 1,6-inches, med mjukt gummi tips mäta 8mm och 9mm, respektive. Pennorna kommer att köra dig 1.200 ¥ ($ 15) eller ¥ 1.000 ($ 12), som är mer eller mindre i nivå med den föreslagna aktuell aktiekurs på Pogo skiss pennan - ja, plus flyg till Japan för att att välja en av dessa saker upp . Men hey, ändå slår det en hunk av deli kött , eller hur?

Fortsätt läsa Planex kapacitiv pennan hånar Steve Jobs, hela vägen till banken

Planex kapacitiv pennan hånar Steve Jobs, hela vägen till banken publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj 2011 15:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Planex Communications | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar