måndag 9 maj 2011

PQI USB 3.0-minne är världens minsta, lättaste att tappa bort

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/pqi-usb-3-0-flash-drive-is-worlds-smallest-easiest-to-misplace/:
Lagring i molnet har begränsat överklagandet av tidigare generationers minnen, men tills vi kan överföra 32GB videoklipp på nätet på mindre än en minut, det finns alltid plats för en USB 3.0 "resande disk" på våra nyckelringar. Speciellt när det är mindre än en nyckel. De PQI U819V mäter bara 3.15cm lång, men levereras med en nyckelring och fäst locket, så åtminstone dess tillbehör kommer att vara i närheten när det blir malplacerad i din skrivbordslåda. Vi väntar fortfarande på priser och tillgänglighet, men vi vet att lagringskapaciteten varierar från 4 GB till 32GB, och enheten är bakåtkompatibel med USB 2.0-portar. PQI säger enhetens gemensamma jordbrukspolitiken även fungerar som en mobiltelefon prydnad, men om du behöver en fyrkant silver USB-locket att klä upp din mobil, kanske du vill omfördela en del pengar från din USB-sticka fond för att uppgradera din cell.

Fortsätt läsa PQI USB 3.0-minne är världens minsta, lättaste att tappa bort

PQI USB 3.0-minne är världens minsta, lättaste att tappa bort ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj 2011 10:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa PQI | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar