måndag 9 maj 2011

WatchESPN app är nu på Android, dig överallt TV strömmar fortfarande begränsad till några få leverantörer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:
Den WatchESPN app är nu tillgänglig för Android-enheter, vilket innebär att samma live video strömmar av ESPN-kanaler det visas på sin debut på Ios förra månaden . Gränssnittet verkar vara likvärdiga, men kör det kommer att kräva installation av Adobe AIR på Android 2.2 eller högre enhet (ingen tablet optimeringar ännu och det finns ingen Honeycomb nämner i pressmeddelandet efter pausen, men det är nog på listan efter IPAD-optimerade versionen droppar senare denna månad). Nackdelarna är fortfarande samma dock bara TV-abonnenter att aktiverat ESPNNetworks leverantörer (Time Warner Cable, Bright House eller Verizon FiOS TV) kan strömma allt (ESPN, espn2, ESPN3 och ESPNU) medan de med bara FiOS internet kan komma åt ESPN3, och alla andra är låst helt. Om du har rätt serviceplan, klicka marknaden länken nedan hämta programmet (det finns en annan app på marknaden som heter Watch ESPN gratis, men vi skulle nog undvika att för tillfället) gratis.

Fortsätt läsa WatchESPN app är nu på Android, dig överallt TV strömmar fortfarande begränsad till några få leverantörer

WatchESPN app är nu på Android, dig överallt TV strömmar fortfarande begränsad till bara ett fåtal leverantörer som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj, 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar