måndag 4 juli 2011

Apple tillåta licensfria virtualisering med OS X Lion, utvecklare vrålar av förtjusning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/apple-to-allow-license-free-virtualization-with-os-x-lion-devel/:
Utvecklare och IT-chefer har anledning att le i dag, eftersom det ser ut som Apple förändrar sin inställning till virtualisering . Enligt Mac Rykten, användare som laddar ner klientversionen av OS X Lion kommer att kunna köra en eller två virtualiserade kopior på en enda Mac, med hjälp av verktyg som VMware eller Parallels . Denna funktion dök med Leopard, men var bara tillgängliga för användare som fått en dyr OS X Server-licens. EULA för 10,7, dock tyder på att Lion ägarna inte kommer att behöva några extra licenser för att mixtra bort i en alternativ OS universum. Det är nyheter som företaget samhället säkerligen kommer att välkomna, men vi får vänta lite längre innan du börjar cykla Lejonet i en virtuell värld, senare denna månad .

Apple tillåta licensfria virtualisering med OS X Lion, utvecklare vrålar av förtjusning ursprungligen visades på Engadget på måndag, juli 4, 2011 13:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa Mac Rykten | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar