måndag 4 juli 2011

iriver P8 spelare dyker upp på rysk sida, förpackningar prodigious batteritid

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
iriver P8
Det var ett tag sedan iriver senaste uppdaterade sin P-serien av stora skärmen bärbara mediaspelare - så länge faktiskt, att vi trodde att serien bara hade gått i pension. Föreställ vår förvåning, när denna fem-incher dök upp på bolagets ryska webbplats, idrottsliga en lång lista av filformat som stöds, och en ännu längre batteritid (upp till nio timmar video och 40 timmar ljud). P8 kommer i 8GB och 16GB smaker, men också förpackningar en microSD-kortplats för häftning på ytterligare lagring. Du är inte begränsad till att titta på klipp på 800 x 480 touchscreen heller, ståtar spelaren en HDMI-port för att driva HD-innehåll direkt till en TV. Naturligtvis huruvida denna halv tum tjocka, halvt pund enhet någonsin gör det till amerikanska kusterna eller hur mycket det kommer att kosta när den gör det återstår att se. Kolla galleriet press skott nedan.

Gallery: iriver P8

iriver P8 spelare dyker upp på rysk sida, förpackningar prodigious batteritid publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, juli 4, 2011 15:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa iriver Ryssland | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar