måndag 4 juli 2011

Sleepwell krafter WiFi för att vänta på sin tur, håller prylar utvilad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/sleepwell-forces-wifi-to-wait-its-turn-keeps-gadgets-well-reste/:
Sleepwell Ända kännas som ditt WiFi- enheter "batteri-liv är bättre när den inte omges av kollegor och förbipasserande? Enligt Duke University Grad elev Justin Manweiler och biträdande professor Romit Roy Choudhury, är detta fenomen beror på prylar hela tiden kämpar för att hämta samma data. Deras nätverkssystem forskargrupp har skapat ett program dubbas Sleepwell att lindra överbelastningen, det sätter WiFi att vila tills vägen är klar för åtkomst till specifika data den behöver, och ger bättre strömhantering hela tiden. Den tech visades av vid MobiSys 2011 förra veckan och enligt uppgift fungerar bra "i ett antal enhetstyper och situationer." Framför allt Microsoft och Nokia är (bland annat som Verizon) backar upp projektet, vilket gör oss försiktigt optimistisk att det kunde vara på väg mot WP7 (eller Windows 8, för den delen) i tid. Det finns ingen information om huruvida Sleepwell någonsin kommer att distribueras kommersiellt, men kan vi föreslå en LTE-version att hjälpa stora V: s dåliga ol ' T-Bolt ?

Sleepwell krafter WiFi för att vänta på sin tur, håller prylar utvilad ursprungligen visades på Engadget lör, 4 jul 2011 08:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Textuellt , Yahoo News | källa Duke Idag | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar