måndag 4 juli 2011

Caffenol blir Folgers till DIY film utvecklare - koffeinfritt kommer inte att göra (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/caffenol-turns-folgers-into-diy-film-developer-decaf-wont-do/:
Caffenol blir Folgers till DIY film utvecklare - koffeinfritt kommer inte att göra (video) Vi visste snabbkaffe var bra för något. Folket på bara göra demoed en ganska ny metod för att utveckla negativ från en rulle svartvit film - du kommer ihåg filmen , inte sant? Känd som Caffenol, innebär processen en aning av hushåll ämnen, även C-vitamin pulver, snabbkaffe (koffeinhaltiga endast), goda ole H 2 O, och Cascade. Naturligtvis är det inte så enkelt som att kasta det här i ett skvalpade hink med en rulle film och blanda upp det, men det är inte så komplicerat heller. Om du letar efter något att göra med dem direkt kristaller, och ändå ha en icke-digital kamera om runt, hoppa på förbi paus för en homebrew tutorial.

Fortsätt läsa Caffenol blir Folgers till DIY film utvecklare - koffeinfritt kommer inte att göra (video)

Caffenol blir Folgers till DIY film utvecklare - koffeinfritt kommer inte att göra (video) ursprungligen visades på Engadget lör, 4 jul 2011 04:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Göra | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar