måndag 4 juli 2011

Zune Originals stängdes, människor återgå till att vara genomsnittlig och uncreative

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/zune-originals-shut-down-humans-revert-to-being-average-and-unc/:
Svårt att tro att Microsoft har varit att erbjuda konsumenterna möjligheten att skräddarsy sin Zune inköp för större delen av fyra år nu , men som de säger, alla otroliga saker måste en dag möta verkligheten. Er, något om detta. Utan så mycket som en heads-up, har konstruktörerna i Redmond tydligen beslutat att slutaren Zune Original skyltfönster. Från och med i helgen, inga nya order för mycket personlig Zunes tas, med intresserade Earthlings uppmuntras att kasta kreativitet till vinden och välja en massproducerad alternativ inom Best Buy eller Walmart. Så, du tittar på två godbitar av import: Om du placerat dina original beställning på 5:00 PT den 1 juli, du sannolikt ha riktigt åtråvärda enhet leds din väg, och om du behövde någonsin bevis för att Microsoft gjorde WP7 nästa Zune , ja ... Ingen orsak.

[Tack till alla som skickade detta i]

Zune Originals stängdes, människor återgå till att vara genomsnittet och uncreative ursprungligen visades på Engadget på måndag, juli 4, 2011 07:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Zune Originals | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar