måndag 4 juli 2011

Försäkran om försäkring självständighet (del II): Släpp loss Hälso IT-Startups

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtoKt26UqzU/:

Dave Chase är grundare och VD för Avado , en TechCrunch Störa NYC finalist. Tidigare var han managementkonsult på Accenture sjukvårdspraxis och var grundaren av Microsofts Health verksamhet. Detta är andra delen av en tvådelad post. Du kan följa honom på Twitter @ chasedave .

I del 1 , redogjorde jag drivrutinerna för förklaring av försäkring självständighet bland annat följande:

  • Protestera Healthcare Beskattning med byråkratisering
  • Ny Vård & betalningsmodeller sporra Nya Health IT Kategorier
  • Varnande För Healthcare Företag från Telco och tidningsbranschen

Konvergens av faktorer som driver industri störningar

Tänk på följande konvergens av faktorer att förstå omfattningen av behovet av innovation i vården:

  • Drygt 1 / 3 av arbetskraften väntas bli permanent frilansare, entreprenörer, konsulter och entreprenörer med noll förväntningar på arbetsgivaren tillhandahåller försäkringar. De har hög motivation att lära sig läsa på hälsoekonomi när man betalar direkt för sin egen hälsa plan. Hälso-planer är fortfarande utformade och säljs till grupper snarare än individer, även om nästan hälften av befolkningen kommer att köpa hälso planer direkt snarare än att ta emot dem via sin arbetsgivare.
  • 110 MM amerikaner täcks av så kallade Self-fonderade planer. Vad det innebär är en stor arbetsgivare direkt betalar för sina anställda sjukvård kontra att ha ett försäkringsbolag hantera risken. De är aggressivt pursing egna DIY sjukvårdsreform och inte vänta på DC.
  • Som vi har sett i Massachusetts med sin hälsa reformen kommer en massiv våg av människor föras officiellt hälso-och sjukvården när försäkringen mandat sparka 2014. Detta särskilt stammar de tidigare brist på läkare inom primärvården.
  • Det är väl förstått att åldrande baby boomers kommer att anstränga systemet som något innan det.
  • Nästan hälften av alla amerikaner har en kronisk sjukdom. Detta förbrukar 75% av all hälso-och utgifter för totalt $ 1,8 biljoner (ja, med ett "T").
  • Över hälften av människor följer inte sin läkares vårdplan. Medan vissa uttryckligen ignorerar sina läkares råd, de flesta helt enkelt glömmer eller missförstår de anvisningar de fick.

Det enda hoppet för att hantera denna konvergens faktorer är att omforma hur vården är levererad och betald. Bland annat är det viktigt att det finns större effektivitet - ett område där tekniken har visat att det kan spela en roll och om igen. Det är tekniken som har medfört ökande effektivitet i vården, har organisationer som Qliance och OneMedical används teknik för radikal omvandling.

Det är ingen tillfällighet att de omfattas av grundarna av Amazonas, aQuantive, Dell, Expedia och riskkapitalföretag som Benchmark - alla organisationer som dramatiskt förändrat deras sektorer som använder teknik för att störa sina industrier. Bilden nedan visar hur Qliance har fått en Net Promoter Score högre än Google eller Apple i en sektor som har de lägsta genomsnittliga Net Promoter Score i alla branscher. Du kan också se Yelp recensioner för Qliance och MedLion för att få ytterligare anekdoter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar