måndag 4 juli 2011

Galaxy tab 10,1 uppdatering kommer snart, vaktmästare TouchWiz i Honeycomb eran

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/galaxy-tab-10-1-update-coming-soon-ushers-touchwiz-into-the-hon/:
Galaxy tab 10,1 Uppdatera
Det " framtida uppgradering av mjukvaran "Samsung lovat oss för Galaxy tab 10,1 är" kommer snart "enligt företagets hemsida, men när exakt" snart "kan vara är någons gissa. När det börjar sippra sig på Sammys skiffer, det blir för med sig en mängd nya funktioner, inklusive Honeycomb upplaga av TouchWiz som garanterat kommer att vara lika splittrande som sin smartphone förfader. Det finns dock pack i några trevliga funktioner som en multimedia Urklipp för att kopiera och klistra in bilder och filmer och text, och en Live panel widget för att dra in nyheter, väder och uppdateringar från dina sociala nätverk. Andra funktioner som du är van att på Samsung-enheter är också att komma med på resan, inklusive Media Hub för att köpa filmer och den senaste, intensiv version av Swype . Det finns också en fjärrkontroll spårning och torka funktion för dem som har en tendens att lämna sina prylar bakom på Starbucks, och det låser USB, SD-kort och HDMI-funktionalitet - med lämpliga tillbehör förstås. Kolla källan länk för några fler detaljer.

Galaxy tab 10,1 uppdatering kommer snart, vaktmästare TouchWiz i Honeycomb eran publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 3 Juli, 2011 20:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar