måndag 4 juli 2011

Quadrocopters höll in genom Kinect koppel, känner vi tryggare redan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/quadrocopters-reined-in-by-kinect-leash-we-feel-safer-already/:
Kinect kontrollerad quadrocopter
Det verkar som om folk över på Flying Machine Arena börjar äntligen att fånga den - de quadrocopters kommer att döda oss alla. Tack och lov, efter att lära dem att jonglera och peka ut några låtar , kom forskarna till sina sinnen och lägga den flygande maskiner på en Kinect-styrda koppel. Istället för flitting om autonomt , är de fyra rotored mardrömmar regisserad av en dockspelare viftade med händerna. Rörelsen styrs med höger hand, samtidigt höja den vänstra berättar copter att göra lite knäppa för sin herres nöje, och en befallande klappa gör det sitta som en snäll liten valp. Bäst av allt, om du inte ger den någon arm viftande instruktion det bara svävar och väntar tills du berättar det annorlunda. Vid närmare eftertanke, kanske vi inte har skapat vår egen mördare, men en ny människans bästa vän - trots allt, att de inte äter mycket och kan inte tugga upp dina fjärrkontroller. Kolla in videon efter pausen.

Fortsätt läsa Quadrocopters höll in genom Kinect koppel, känner vi tryggare redan

Quadrocopters höll in genom Kinect koppel, känner vi oss säkrare redan från början visades på Engadget lör, 4 jul 2011 01:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Flying Machine Arena (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar