måndag 4 juli 2011

AT & T att erbjuda vanliga försäkringar för iPhone-ägare start 17 juli

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Om du har ett AT & T iPhone i din ägo, det finns en god chans att du har snabbt sneglade på tillgänglig försäkring alternativ och märkt att de är ... Jo, en smula på spendy sidan. Big Blue är enda lösningen kräver en $ 12 månatliga frågar priset - med tanke på det är innan den avdragsgilla får vägas in, vi kan inte tänka mig att det säljer som smör. Tidvattnet verkar vara svarvning, dock, enligt AT & T: s officiella hemsida, iPhone kommer att vara berättigade till Asurion mobil försäkring planer den 17 juli. Med dessa nya planer kommer månadskostnaden sjunka till en mycket mer rimlig $ 5, placera den lägre än Verizons version. Vi väntar fortfarande på ord på avdragsgilla, men även andra smartphones på samma skydd planen kräver $ 125 byte laddning. Här är nackdelen: det är bara tillgängligt för de första 30 dagarna efter det att enheten är köpt, vilket betyder att vem som helst som upphandlat en iPhone före mitten av juni kommer att vilja hålla dessa fall och Skärmskydd limmade på ordentligt. Det finns också några intima detaljer om vilken typ av skador som täcks - bra dessa saker är så svåra att förstöra , va?

AT & T att erbjuda vanliga försäkringar för iPhone-ägare start 17 juli ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 Juli 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar