måndag 4 juli 2011

iPhone 4 prototyp ytor på eBay: A + + + skick, skulle köpa igen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/iphone-4-prototype-surfaces-on-ebay-a-condition-would-buy-a/:
Och med det, den traditionen fortsätter. Varje år eller så, verkar det som en iPhone-prototyp av något slag lyckas hitta sin väg in på eBay, och drygt ett år efter den första iPhone 4 prototypen gjorde sin väg in i offentligheten , är den dyrbara objekt som du ser ovan nu tillgänglig på en offentlig auktion webbplats. Såvitt vi vet är detta den första iPhone 4 prototyp som ska bjudas ut till försäljning på eBay - åtminstone från någon som faktiskt verkar vara legitima och i besittning av den enhet han / hon påstår sig själv - ståta med en etsad "DF1692" etikett i nedre högra, utelämnade volym markörer knappen och en mystisk "XXGB etikett runt tillbaka. Tyvärr kan vi veta att den inte kan aktiveras via iTunes, och poppar i en AT & T SIM gjorde säljaren lilla goda. "Course, på $ 810 och stiger, tvivlar vi starkt sådant triviala frågor kommer att avskräcka samlare från ponying upp. Hit källan länk för att få ditt bud - ni vet, innan Apples hantlangare övertyga Mr Donahoe att dra ur kontakten.

iPhone 4 prototyp ytor på eBay: A + + + skick, skulle köpa igen ursprungligen visades på Engadget på Sun, 3 Jul 2011 18:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Detta är min nästa | källa eBay | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar