fredag 22 juli 2011

Apple toppar Android i företag, små gröna roboten Gunning fortfarande för hörn kontor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/apple-tops-android-in-enterprise-little-green-robot-still-gunni/:
BlackBerry används för att styra styrelserummet, men under de senaste åren har vi sett en stadig uppgång i antalet företag användare att byta till deras OS val. Så vem ska bli efterträdaren till BlackBerry-tronen? Tja, enligt Good: s senaste rapport, har blivit Apple-enheter snabbt föredra följeslagare för sina kunder, och det ser ut IPAD ledande vägen. Företaget leverantör visar att det i Q2 2011, användare aktiveras mer iPads än Android smartphones och kombinerade tablets. Vad mer gjorde iPads upp 95 procent av tablet aktiveringar, med Android tablets tar i bara 3,1 procent. Smartphone antagande var en liten lite mer balanserad, men Apple fortfarande kom ut på topp med 66 procent jämfört med Android är 33 procent. Det är allt gott och väl, men vad vi verkligen vill veta är vem som har grejer att vinna trebenta lopp på företaget picknick? För er visuell inlärare, en representant stapeldiagram för god resultat väntar dig efter pausen.

Fortsätt läsa Apple toppar Android i företag, små gröna roboten fortfarande ute efter hörna kontor

Apple toppar Android i företag, små gröna roboten fortfarande ute efter hörna kontoret visades ursprungligen på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 20:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AllThingsD | källa Bra | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar