fredag 22 juli 2011

Google säger adjö till webbläsarens verktygsfält, droppar stöd för Firefox 5

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/22/google-says-goodbye-to-browser-toolbar-drops-support-for-firefo/:
Google säger adjö till webbläsarens verktygsfält, droppar stöd för Firefox 5
Google Labs är inte det enda avveckling i Mountain View, verkar det Googles Firefox verktygsfält är också kaputt. Värdera exponentiell tillväxt i webbläsaren rymden, förklarade kläder att Google Verktygsfält för Firefox är inte längre nödvändigt - moderna webbläsare är alldeles för jäkla kapacitet. Stödet kommer att fortsätta för äldre versioner av webbläsaren, men Firefox 5 kommer att stå på egna. Ändå medger El Goog att släppa verktygsfältet dödar mer än några funktioner, och erbjuder en lista med liknande funktioner tillägg till användare via nedlagda verktygsfältet hjälp sida. Inte nog? Gå till meddelandet kommentar sida och gå med jordnötter galleriet, några smarta baljväxter verkar ha avslöjat en FF5 lösning. Liksom för resten av oss, är som att man inte visste vi inte Google hade sin egen webbläsare (och intressen ) att ta hand om, eller hur?

Google säger adjö till webbläsarens verktygsfält, droppar stöd för Firefox 5 ursprungligen visades på Engadget fre, 22 Jul 2011 06:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar