fredag 22 juli 2011

Wolfram lanserar öppen CDF-formatet, tillägger visuella KRAFT till tabeller och diagram

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/22/wolfram-launches-open-cdf-format-adds-visual-pizzazz-to-charts/:
Amazons Kindle DX och RIM: s Blackberry Playbook skulle vara näringslivets svar på en on-the-go kontoret. Slår ut, erbjuder PDF-filer visas i e-bläck eller på en tjudrad skiffer inte mycket i vägen för interaktiva app upplevelser - de är fortfarande bara dokument, oavsett tablet de är bär. Tja, Wolfram grupp fick ett öppet format utmanare till Adobes tron ​​och det hoppas du kommer att anta det. Infördes i dag ", sätter lätt att författaren interaktivitet som kärna," den Computable Document Format andas animerad liv i övrigt statisk infographics. Inte en programmerare? Ingen anledning till oro, lovar företaget två-vägs diagram är "tillräckligt enkelt för lärare, journalister, chefer, [och] forskare att ... skapa." Vi har sett Microsofts XPS ta en liknande spricka på afsätta den regerande formatet kung, bara för att finna sig i Portable Document glömska. Vi får helt enkelt vänta och se om CDF är en ädlare utmanare. Under tiden, huvud på över till källan för att ladda ner gratis spelare och se själv att eventuella framtida levande läroböcker, tabeller och diagram.

Fortsätt läsa Wolfram lanserar öppen CDF-formatet, tillägger visuella KRAFT till tabeller och diagram

Wolfram lanserar öppen CDF-formatet, tillägger visuella KRAFT till tabeller och diagram som ursprungligen visades på Engadget fre, 22 Jul 2011 02:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ZDNet | källa Wolfram | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar