fredag 22 juli 2011

Sprint förbereder Nexus S 4G uppdatera med bättre WiMAX prestanda, går vi hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/22/sprint-readies-nexus-s-4g-update-with-improved-wimax-performance/:
Hur skulle du känna om en liten Android 2.3.5 (!) Åtgärder för att Nexus S 4G till dig? Vad sägs om några WiMAX prestandaförbättringar? Du bör få allt det plus WiFi-anslutning och högtalartelefon tweaks kvalitet, tillsammans med TTY-stöd på måndag den 25 juli vilket är när Sprint väntas börja rulla ut en OTA-uppdatering för Samsungs rena Gingerbread luren. Vi fick en exklusiv första titt på den nya programvaran, och medan det fortfarande på att färdigställas, testade vi den sida vid sida med originalet, och våra resultat visar en välkommen ökning av 4G hastigheter över hela linjen. Som ni kanske minns, konstaterade vi repeterbara WiMAX prestandaproblem med den gamla programvaran, så denna uppdatering är utmärkta nyheter faktiskt. Mängden förbättring kommer troligen att bero på din lokal, men även i signal-utmanade San Francisco och New York vi märkte skillnaden direkt - så kudos till Google, Samsung och Sprint för att hantera detta. Vi upplevde också att prestanda i linje med vår Epic 4G - riktmärket anordning som används för vår första provning med föregående firmware version. Ta en titt på vårt galleri nedan, och kika på våra hands-on-video efter rasten.

Zach Honig bidragit till denna rapport.

Fortsätt läsa Sprint förbereder Nexus S 4G uppdatera med bättre WiMAX prestanda, går vi hands-on (video)

Sprint förbereder Nexus S 4G uppdatera med bättre WiMAX prestanda, går vi hands-on (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 22 Jul 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar