fredag 22 juli 2011

Laser Pitch Detection System förvandlar din yxa till en lysande, latency-fri MIDI-maskin (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/laser-pitch-detection-system-turns-your-axe-into-a-luminous-lat/:
Laser Pitch Detection System
Här är ett faktum du bör komma ihåg om lasrar: de gör allting bättre. Även musikinstrument . Alla som någon gång försökt att använda sin trogna sex-sträng som en MIDI-controller känner smärtan av latensen infördes genom att försöka konvertera strängen vibrationer till digitala signaler. M3i är Laser Pitch Detection (LPD) system kjolar här problemet genom att en laserstråle under varje sträng. Istället för att upptäcka vibrationer den optiska pickup mäter avståndet mellan diod och den deprimerade strängen, sedan omvandlar det till en pitch. Som inte bara innebär att det finns ingen fördröjning, men också att ingen behöver faktiskt stämma ditt instrument - den kombinerar alla de lättja Antares "ATG-6 med klassen Beamz . Om du är nyfiken, det finns en demo-video efter rasten.

Fortsätt läsa Laser systemet Pitch Detection förvandlar din yxa till en lysande, latency-fri MIDI-maskin (video)

Laser Pitch Detection System förvandlar din yxa till en lysande, latency-fri MIDI-maskin (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 23:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slash Gear | källa M3i Technologies | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar