fredag 22 juli 2011

Vår senaste Anställd: Techathew Cruncherin, Google + Maven

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i1VjF5VaAwo/:

Tidigare idag startade Google förbjuda märken som hade registrerat sig för Google + profiler när de inte var tänkt. En del var upprörda över detta, men sanningen är att Google har sagt från början att Google + var tänkt för riktiga människor bara för nu, och det varumärke / företag stöd skulle komma. Det är därför TechCrunch inte har inrättat en Google + konto. Google bad oss ​​att vänta. Så väntade vi.

Som totalt schmucks.

Visar sig, är Google egentligen bara bra med att låta dessa varumärken / företag föra räkenskaper de sätter upp, så länge en person är tilldelad till kontot. Eller något . Dessutom är de nu nytänkande hela varumärket sak i allmänhet .

Med andra ord, skruvade de helt över oss. Vi satt runt som idioter rulla tummarna medan våra konkurrenter inrättat Google + står för sina nyhetsflöden. Och i vissa fall fick de tiotusentals - eller hundratusentals anhängare. Som jag har förklarat tidigare, är Google + redan en betydelsefull drivkraft för trafik till webbplatser som använder det . Och tjänsten fortsätter att växa, till synes av miljoner, varje dag.

Vi skulle vara de första att erkänna att utan Twitters SUL (förslagsvis användarlistan), skulle vi inte alls den trafik som vi gör från Twitter. Och faktiskt, när vi var bort från SUL (efter Twittergate), tog våra siffror en träff. I huvudsak har Google lämnat oss bara upp sina egna SUL för Google + genom att berätta att vi inte kunde göra ett konto, samtidigt som våra konkurrenter massor av trafik och anhängare, och sedan ge dem amnesti för att bryta mot reglerna.

"Ärligt talat, är det hela en enda röra," Danny Sullivan skriver. Han fortsätter med att ytterligare papperskorgen denna jackassery här och här . Enligt min åsikt, det är faktiskt värre än jackassery .

Så här är vad vi ska göra. Gör ett konto!

Enligt Google är väldigt, väldigt tydliga regler, har någon att köra den, så vi har anställt någon! Möt Techathew Cruncherin , vår nyaste medarbetare. Han är blyg, så du kan inte se honom runt mycket, men han bor här på TechCrunch huvudkontor. Under ett skrivbord. Han är en fantastisk kille. Och han lever för Google +. Älskar det. Aktier skiten ur våra TechCrunch inlägg. Det är häftigt.

Så, oss (och er själva) en tjänst och följ Techathew . Han kommer att regelbundet skicka ut våra bästa inlägg för dig att läsa, kommentera och njut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar