fredag 22 juli 2011

Nokias N5 gör Symbian-drivna procession genom FCC

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/nokias-n5-makes-symbian-powered-procession-through-the-fcc/:
Nokia N5
Det är något bitterljuva om att titta på en Symbian- telefon marsch genom FCC veta att Nokia långsamt gallring besättningen. Just den här modellen, N5, gjorde sin nödvändiga Mr Blurrycam debut förra månaden och nu har vi fått några detaljer om vad den blanka vita exteriören gömmer sig. Du hittar Bluetooth och WiFi radio insidan, vilket inte är förvånande, liksom NFC för alla kontaktlösa köpa din Finland-älskande hjärta kan hantera. På mobilt bredband sidan av saken, det finns stöd för 850MHz, 1700MHz och 1900MHz band, vilket innebär att det kommer att arbeta med antingen T-Mobile eller AT & T. Förutom pris och releasedatum är den stora frågan på våra sinnen huruvida någon kommer att köpa en Symbian-telefon veta plattformen är avsedd för utrotning?

Nokias N5 gör Symbian-drivna procession genom FCC ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 19:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar