fredag 22 juli 2011

Droid Bionic är sekretess svikit på Amazon, med enkel docka listor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/22/droid-bionics-secrecy-betrayed-on-amazon-by-simple-dock-listin/:
Vi hade våra händer på en rå version av Droid Bionic väg tillbaka på CES , men två listor på Amazon för stationära och bil dockningsstationer , avslöjats av Android centralt forum affischer, kan ge de klaraste titta på telefonen hittills. Som du kan se i bilden ovan för skrivbordet dockan Motorolas platta verkar ha en kromad ring springa runt på utsidan, medan dockan i sig har en 3,5 mm ljudutgång, HDMI-utgång och USB-portar. Det finns inget pris eller releasedatum anges för antingen tillbehör, men om du har varit lusting över vilddjuret och dess ryktas specifikationer vi räkna en lugn stund med dessa bilder är precis vad doktorn beställt - kolla efter pausen för ett skott av bilen docka och baksidan av skrivbordet dockningsstation.

Fortsätt läsa Droid Bionic är sekretess svikit på Amazon, med enkel docka listor

Droid Bionic är sekretess svikit på Amazon, med enkel docka listor ursprungligen visades på Engadget fre, 22 Jul 2011 04:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central | källa Android Central forum , Amazon - Car Dock , Amazon - desktop | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar