fredag 22 juli 2011

Nya Mac mini får iFixit nedkoppling behandling, lämnar utrymme för 2: a hårddisk

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/new-mac-mini-gets-ifixit-teardown-treament-leaves-space-for-2nd/:
Vad gör ni dagen efter en arsenal av nya Apple-produkter annonseras? Varför, ta isär dem så snart du kan få tag på dem, naturligtvis! Skulle inte ya vet att det är iFixit på det igen - den här gången, riva ner nya Mac mini . Vid första anblicken är den enda märkbara skillnaden införandet av den mäktiga Thunderbolt porten. När under huven, var dock en andra hårddisk port fläckig, tillsammans med lagom utrymme för en andra lagringsenhet. Kanske det enda som står i vägen för en dubbel HDD svetsning kompakta är din förmåga att säkra en annan SATA-kabel. Om du vill ge det en chans, fick en uppdaterad mini en solid åtta av tio i repairability kategorin som maskinen hade inga egna skruvar eller lim. Dessutom gör lätt en DIY-RAM-uppgradering som en plätt, speciellt när du redan i det att lägga till en extra disk. Så om du vill få dina nedkoppling fötter är våta, svanhopp rätt i.

Nya Mac mini får iFixit nedkoppling behandling, lämnar utrymme för 2: a hårddisk ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 22:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa iFixit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar