tisdag 30 augusti 2011

Fotograf blir digital, blåser halv miljon dollar på en 10MP sensor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/photographer-goes-digital-blows-half-a-million-dollars-on-a-10m/:
Ända tillbringade alldeles för mycket på en lyx klocka eller handväska ? Vi hör ya - de Engadget garderoben är överfull Balenciaga kopplingar vi nästan aldrig ta ut något mer. Men vet du vem vi skyller på dessa oförklarliga bortfaller av konsumentprodukter dom? En professionell fotograf vid namn Mitchell Feinberg, som råkar äga världens största digitala sensorn. Han använder $ 500,000 skräddarsydda 8x10-tums tillbaka kameran för att fånga aptitretande reklam stillbilder för couture kunder som Bulgari och Vogue. Vad är egentligen loco är dock att sensorn bara är 10MP, vilket inte är på distans tillräckligt för utskrivbara konst. Istället sätter Feinberg det att fungera som ersättning för Polaroid, ta tag i full storlek testa snaps under en plåtning innan återgång till en gammaldags ark 8x10 film för sista pengarna-skott. Medan han tidigare spenderade $ 50k per år Polaroid lager, nu är han tillbringar ingenting. Så, till skillnad från de fåniga blåtonade Ray-Bans vi köpte för vår semester, bör detta block av ljus-mottaglig kärleken betala till slut för sig själv. (Oh, och talar om sommaren raster, säger Feinberg han är nu borta på hans, men han lovar att posta några exempel på bilder på sin plats när han återvänder.)

Fotograf blir digital, blåser halv miljon dollar på en 10MP sensor publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 29 Aug 2011 21:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa APhotoEditor | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar