tisdag 30 augusti 2011

Världens enda turbindrivna Batmobile till försäljning på eBay, träffar lågkonjunkturen Bruce Wayne också

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Kom ihåg att Boeing-drivna Batmobile vi sprang över förra månaden? Tja vänner, kan det bli din via eBay auktionen i ungefär en vecka. För närvarande är det högsta budet $ 620.000 - vilket skulle vara tillräckligt för att täcka kostnaden för flera bilar inte passar för Caped Crusader. Men ingen av kommer de som är utrustade med en helikopter turbin, nu gör de? Putsch Racing påminner de berörda parterna att Mean Machine är gatan är registrerat i USA, så du kan rulla som The Dark Knight utan rädsla för polisen driva dig. En iPad laddad med digitala avionik hjälper dig att övervaka jetmotor, och du kan använda ditt val av tre bränslekällor för att driva sak: Jet A, fotogen eller diesel. Hej nu, sa vi aldrig att det var miljövänligt. Om du, som Jay-Z, är "bordläggning på en miljon", kolla in de detaljerade auktionen skott nedan och bjuda på Batmans rida själv.

Världens enda turbindrivna Batmobile till försäljning på eBay, träffar lågkonjunkturen Bruce Wayne också ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 08:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Motofinity | källa eBay

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar