tisdag 30 augusti 2011

LG HX906TX hemmabiosystem löften 3D-ljud, avundsvärda Super Bowl akustik

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Funderar du på att förbättra ljudet i din man (eller kvinna) grotta? Då kan du vill kolla in LG: s nya HX906TX 9.1 Cinema Sound system - "verkligen ett tio-högtalarpaket påstår att leverera 360-graders ljud . " Den är utformad för att du känner att du är i centrum av ljudet (även om du är verkligen längst bort i rummet smooshed mellan två människor i soffan) - det sätt du kan höra i en konsertsal eller riktigt stort badrum med stor akustik. LG säger att den använder en DSP-algoritm för att pumpa ljud vertikalt och horisontellt med 3D reflektorer, som sträcker ljudet uppåt och fylla i luckorna. Du får också lagt till funktioner som Blu-ray uppspelning , WiFi Direct och Smart-TV anslutning till smartphones och tablets hjälp av en app, men det finns inga ord ännu om pris eller tillgänglighet. PR efter pausen.

Fortsätt läsa LG HX906TX hemmabiosystem löften 3D-ljud, avundsvärda Super Bowl akustik

LG HX906TX hemmabiosystem löften 3D-ljud, avundsvärda Super Bowl akustik ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 02:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa LG | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar