tisdag 30 augusti 2011

Klipsch intron Image S4A i-öron, låter Android-användare känna in-line fjärrkontroll kärleken

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/klipsch-intros-image-s4a-in-ears-lets-android-users-feel-the-in/:
Det är ingen tvekan Klipsch är S4 in-ear line har några av de bästa för att fås för under $ 100, men bortsett från sin iPhone-kompatibel S4i variant, mobiltelefonanvändare som vill ha en in-line fjärrkontroll fördelar var Outta tur. Tja, det verkar som tider är en-helst byta som en Android-orienterad version av den ljudisolerande knoppar, lämpligt döpt S4A har poppat upp för förbeställning på Klipsch webbplats. Fjärrkontrollen är kompatibel ner till Android 2.1 och tycks vara något tweaked från S4i med mindre knappar, men de specifikationer säger att det funkar för telefonsamtal, musik-kontroll och volymjustering. För att göra denna kaka är isbildning ännu rikare, kommer en Klipsch kontroll App möjliggör också för "skräddarsydd funktionalitet." De är prissatt till en sval Benjamin utan ord på ett fartyg datum ännu, men hittar du några robot-klädda närbilder i galleriet nedan.
[Tack, Björn och Jason]

Klipsch intron Image S4A i-öron, låter Android-användare känna in-line fjärrkontroll älskar ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 00:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Klipsch , (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar