tisdag 30 augusti 2011

Måste se HDTV (29 augusti-4 September)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/must-see-hdtv-august-29th-september-4th/:
Vi är fortfarande i ett väntläge väntar på NFL ordinarie säsong att starta och falla TV-program till premiären men lyckligtvis college fotboll är här för att rädda dagen. Det är inte ensam om, kolla in våra markerade plockar i veckan här, följde efter pausen av våra veckovisa listor över vad man ska se upp för i tv, Blu-ray och videospel.

College Football
Medan proffsen - en distinktion som blir suddigare och suddigare * hosta * Miami * hosta * - gör dig redo för deras säsong att börja college fotbollslag kommer att få tillbaka den här helgen. UNLV och Wisconsin har den första hög profil matchup av året på ESPN (och ESPN 3D) Torsdag kväll medan Oregon och LSU spela lördag i ett spel som kunde ha National Championship konsekvenser direkt. Vi kommer att inkludera några av de uppmärksammade nationella matchups på vårt schema, men du kan klicka här för att ta reda på var varje nationellt sändning spelet kommer att vara på under hela säsongen - vi vet hur tufft tracking Middle Tennessee kan vara.

Timmen
BBC Amerika kommer luften den tredje av sex episoder av detta drama på onsdagskvällen som det tar oss bakom kulisserna på en 1950 TV-nyheter show med The Wire är Dominic Monaghan. Även om det är en period pjäs med massor av sex, sexism och whiskey om du letar efter en Mad Men klon kommer du troligtvis bli besviken. Den korta berättelsen båge bygger inte Don Draper-som bly tecken, men Suezkrisen , spioner och en misstänkt dödsfall bildar en tillräckligt stark bakgrund för oss att sjunka vår död till. Om du är ett fan av brittisk tv vi skulle ranka det här ett under utmärkta Luther, men väl över Law & Order: Storbritannien - kolla in en trailer efter pausen.
(31 augusti BBC America, 10 PM)

Madden NFL 12
Det är den tiden på året igen, när Madden kommer ut och vi tar till soffan baserade striderna överlägsenhet för skryta och mer. Som vanligt inte så mycket har förändrats från år till år, men det finns uppdateringar inklusive en ny kollision system som lovar att förbättra itu, anpassade spelböcker och nya kameravinklar vräktes från NFL Films arkiv. Efter allmänhet positiva recensioner - det fastnar en 3,5-stjärnor från våra vänner på Joystiq - vi kommer inte att hindra dig från att om $ 60 en gång för EA: s årliga uppdatering.
( $ 59,99 , augusti 30)

Fortsätt läsa Must See HDTV (augusti 29 - september 4)

Måste se HDTV (29 augusti-4 september) ursprungligen visades på Engadget på Mon, 29 Aug 2011 18:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar