tisdag 30 augusti 2011

Samsung Vitality med Muve Musik serenader sig Cricket

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-vitality-with-muve-music-serenades-itself-to-cricket/:
Om du kommer ihåg Samsung Beundra på MetroPCS, då tillverkarens Vitality telefonen kommer att se mäktiga bekant. Det kommer att Cricket och kommer att ingå i Suede (en funktion telefon) som nätverkets enda smartphone med Muve Music . Liksom Beundra, den har en 800 MHz processor, 3,5-tums HVGA pekskärm, en 3.2MP kamera och driver lager Gingerbread. Även om dess pris och releasedatum förblir ogripbart, vi berättade nödvändiga planen kommer att ringa in på $ 65 per månad - en spendy språng för nätverket som går kvittra i natten. Kanske det är där skon klämmer när du kombinerar en Android-plan med obegränsad sång nedladdningar, ringsignaler och tillbakaringningen toner. Hej, sa ingen någonsin att det skulle vara billigt att vara laglydiga.

[Tack, Daone]

Samsung Vitality med Muve Musik serenader sig Cricket publicerades ursprungligen på Engadget tis, 30 Aug 2011 06:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar