tisdag 30 augusti 2011

Samsung lanserar tre Wave mobiltelefoner, droppande i Bada 2,0 och chaton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-announces-three-wave-handsets-dripping-in-bada-2-0-and/:
Det ser ut att en bli en hektisk IFA för Samsung. Knappt 24 timmar efter att tillkännage sin nya chaton messaging-klient är tillverkaren laddar nu upp för att släppa en trojka av nya Bada 2,0-driven Wave telefoner - Wave 3, Wave M och Wave Y - som att göra sin debut den här veckan i Berlin. Ledande förpackningen är Wave 3, som läckt ut tidigare i veckan. Drivs med en 1.4GHz processor, har denna lilla killen en 4-tums VGA Super AMOLED display, 3 GB minne (tillsammans med en 32GB microSD-kortplats) och en fem megapixel, autofokus-aktiverade shooter. The Wave M, under tiden, förpackningar något mindre juice, med en 832MHz processor, en 3,65-tums WVGA-skärm och 150 MB ombord lagring (med ett 2 GB inkorg och 32 GB microSD-kortplats). Avrundning ut samlingen är den våg Y, med sin 3,2-tums HVGA skärm, 832MHz motor och två megapixel kamera. Alla tre har din vanliga aning av WiFi / Bluetooth 3,0 kapacitet och levereras med chaton och Samsungs sociala Hub bakas in i deras DNA. Inga ord ännu om pris eller tillgänglighet, men du kan läsa mer i den fullständiga pressreleasen efter pausen.

Fortsätt läsa Samsung lanserar tre Wave mobiltelefoner, droppande i Bada 2,0 och chaton

Samsung lanserar tre Wave mobiltelefoner, droppande i Bada 2,0 och chaton ursprungligen visades på Engadget tis, 30 Aug 2011 03:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Samsung morgon | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar