söndag 2 oktober 2011

ASIMO härmar dina rörelser, kanter närmare ett enda vit Robot territorium (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/asimo-mimics-your-every-move-edges-closer-towards-single-white/:
Titta Engadgeteers! Det är en annan Kinect hacka - utom denna man använder en real deal robot. Honda inledde ASIMO ut till folkmassorna på IEEE: s 2011 Internationell konferens om intelligenta robotar och system för att visa upp sina nyförvärvade pop och färdigheter lås . Okej, så kisel-rensad Fella inte kan krump med de bästa of'em ännu, men han kan nog göra rörelseorganen - allt beror på din dans repertoar. Efter sliter i sina galna vetenskapsmannen lyor har forskarna bakom bot lyckats ta fram ett sätt att härma mänskliga rörelse som översätter kartlagt pekar på användarens överkropp i realtid, robot-replikerade rörelse. Den slingrande bland er sannolikt inbillar vänster om mitten användningsområden för den tekniska, men låt oss tömma den busiga ballong, det blir inga instanser av "sluta slå dig själv ASIMO" här, som ingenjörer har inbyggda kollision och stabilitet garantier . Den så verklighetstrogna-it's-Uncanny framsteg inte slut där heller, eftersom ASIMO nu också innehåller en databas med text-inspirerade gester - att ge våra framtida robot vän ett sätt att fysiskt uttrycka sin kalla, "Jag hatar dig så mycket rätt nu "Robo-ton. Annat än befinner sig hemma i Italien, dessa innovationer är säker på att sätta ASIMO i andra änden av vårt fjärrstyrda befallning . Klicka på förbi paus för att se denna automatiserade mim släppa det som det är varmt.

Fortsätt läsa ASIMO härmar dina rörelser, kanter närmare ett enda vit Robot territorium (video)

ASIMO härmar dina rörelser, kanter närmare ett enda vit Robot territorium (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 okt 2011 19:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IEEE Spectrum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar