söndag 2 oktober 2011

Samsung Stratosphere lägger ut allt med spec ark behandling

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:
Den kommande Samsung Stratosphere för Verizon Wireless är knappast någon hemlighet, men förutom ett par rykten detaljer har specifikationer för denna LTE-utrustad QWERTY reglaget var lite av ett mysterium. Nu kan alla som har förändrats, mycket tack vare dess läckt spec ark från Big Red - ta bara en titt efter pausen. Det blir packning en 4-tums Super AMOLED skärm med WVGA-upplösning, en (förmodligen) single-core 1GHz processor, tillsammans med 512 MB RAM, 4 GB internt lagringsutrymme och ett 4GB microSD-kort som är förinstallerat. Underligt nog, det blir den första av Verizons LTE-telefoner att införliva ett Micro SIM i stället för de större, traditionella erbjudande. Annat än det, ser det ut som om spekulationer av Android 2,3, tillsammans med dess 5MP bak / 1.3MP framför kammar var döda på. Det blir också en LED-blixt i släptåg, men videoinspelning kommer att begränsas till en ganska världslig 480p. Som sagt, om du törstar efter hastighet men behöver ett tangentbord, är Stratosphere ser ut som självklara (om än bara) val.

Fortsätt läsa Samsung Stratosphere lägger ut allt med spec ark behandling

Samsung Stratosphere lägger ut allt med spec ark behandling ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 okt 2011 15:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid Livet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar