söndag 2 oktober 2011

Sony Ericsson lånar ut handen till FreeXperia devs visar kärlek till CyanogenMod 7,1

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Visar sig, är Sony Ericsson kommer verkligen runt till insikten att Android-telefoner är inte en one-size-fits-all förslag. Efter att kallelsen till FreeXperia lagets outtröttliga ansträngningar att få till CyanogenMod 7,1 till vissa SE-enheter, är företaget nu " dra en Samsung "genom att låna ut sitt stöd till orsaken. Företaget har försett gruppen med cirka 20 telefoner, tillsammans med debuggade och byggdes kamera bibliotek binärer för att säkerställa en god användarupplevelse. Inte stannar där, hoppas Sony Ericsson att göra dessa bitar tillgängliga för alla utvecklare enligt ett särskilt EULA inom en snar framtid. Naturligtvis fortsätter företaget att påminna sina användare om att det inte uttryckligen tolererar att låsa upp bootloader - som fortfarande resulterar i en ogiltig garanti - även om det är villiga att hjälpa dig göra just det.

[Tack, Thorsten]

Sony Ericsson lånar ut handen till FreeXperia devs visar kärlek till CyanogenMod 7,1 ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 oktober 2011 12:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson Developer World | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar