söndag 2 oktober 2011

Boston Dynamics Alpha Dog gör Alyx Vance sällskapsdjur ser ut som en leksak (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Boston Dynamics BigDog är en av våra favorit galen nivå DARPA projekt, en robot pack-mule som kan bära 400 pounds av kit för trupper. Vid något tillfälle beslutade Massachusetts mekaniken bot vore mycket bättre om det var stor som en tjur, eller, du vet, en SUV. Alpha Dog förlorar FN-smygande surrande ljud från sin föregångare, har en räckvidd på 20 miles och kan ta mycket längre straff. Om du kolla in videon efter pausen ser du två personer misslyckat försök en takedown på monster - Half-Life 2 styvnackade kan uppleva en strid tillbakablick vid blotta åsynen av det. AT-AT Jr förväntas se fälttest någon gång nästa år när det inte kommer att ha ett test bädd av stenar att brottas med, men den amerikanska marinkåren. Mark våra ord: vi förväntar dem att visas i alla mardrömslika dystopi av 2020-talet, och ta en stirrande roll i den kommande Robopocalypse .

Fortsätt läsa Boston Dynamics Alpha Dog gör Alyx Vance sällskapsdjur ser ut som en leksak (video)

Boston Dynamics Alpha Dog gör Alyx Vance sällskapsdjur ser ut som en leksak (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 okt 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink IEEE Spectrum | källa Boston Dynamics | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar