söndag 2 oktober 2011

Funktion: Verklig konkurrens från Redmond: Windows Phone 7 "Mango" Senaste

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZDydHEOObWM/real-competition-from-redmond-windows-phone-7-mango-reviewed.ars:

När vi omdömet Windows Phone ett år sedan, tyckte vi mycket av det vi såg , men erkände att det hade mer än några brister och ojämna kanter. Medan plattformen har lockat utvecklare och applikationer, med mer än 30.000 titlar i App Store, framgång med konsumenter har svårare att komma med. Även om det finns tecken på att plattformen är minst visas på köparens radar, faktiska försäljningen förblir låg.

Windows Phone 7,0 var inte en perfekt release. Önskvärda egenskaper chefredaktör bland dem kopiera och klistra in och multitasking-saknades. Den hade ett SDK och en utvecklingsmiljö som var lätta att använda men snävt tillämpningsområde, projekt kunde inte komma åt kameran och var begränsade i Nätverksanslutningar de kunde göra, till exempel. Frisläppandet av den första uppgraderingen, vilket lagt kopiera och klistra in, var allt annat än smidig, med förseningar, oförenligheter, och även enstaka igenmurat telefonen. Leva med Windows Phone under det första året av dess release innebar att leva med några kompromisser.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar