söndag 2 oktober 2011

iPhone 5 / 4S platshållare dyker upp på Cincinnati Bell, tvivelaktiga specifikationer i släptåg

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/iphone-5-4s-placeholders-pop-up-at-cincinnati-bell-questionab/:
Det ser ut som iPhone spekulation tåget vinner ånga på väg till sin slutdestination , och denna gången är det som flyger förbi Cincinnati Bells förbetalda tjänster, i-Wireless. En hjälpsam tipsters skickas i ovanstående skärmdump av en iPhone 5 platshållare, tillsammans med en $ 639,99 prislapp och en handfull specs: 32 GB, 4-tums skärm och data 4G hastigheter. Våra vänner över på TUAW har också upphandlat en skärmdump (efter paus) från samma plats, visar en $ 99,99 16GB iPhone 4S , idrottsliga en 5MP kamera, 3,5-tums skärm och ett A5-processor. Naturligtvis finns det också en chans det här är bara platshållare, men vi hoppas tisdagens tillkännagivande kommer att bära dubbla frukt, ändå.

[Tack, Cory]

Fortsätt läsa iPhone 5 / 4S platshållare dyker upp på Cincinnati Bell, tvivelaktiga specifikationer i släptåg

iPhone 5 / 4S platshållare dyker upp på Cincinnati Bell, tvivelaktiga specifikationer i släptåg ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 okt 2011 17:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar