söndag 2 oktober 2011

JBL On Tour iBT Bluetooth-högtalare nu tillgänglig för $ 150, iPad stativ ingår

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/02/jbl-on-tour-ibt-bluetooth-speaker-now-available-for-150-ipad-s/:
Ha en soft spot för trådlösa högtalare ? Det fanns massor av alternativ där ute redan, men JBL bara kastade en mer in i ringen med sin On Tour iBT. Som vi kan förvänta bilda ljud guruer, har systemet trådlöst ljud interna som spelar trevligt med både A2DP och AVRCP Bluetooth-enheter. Förutom fyra trasnducers JBL Odyssey, förpackningar satsen en inbyggd mikrofon för FaceTime eller handsfree-samtal, ett justerbart iPad monter och en USB-kontakt för laddning - när Katy Perry trimma blastin "enheten är inkopplad i sig är av kurs. Intresserad? Den kan bli din nu via källan länken för $ 150, men om du skulle noga med att titta lite närmare innan de bestämmer sig, kika i galleriet nedan.

Gallery: JBL On Tour iBT

JBL On Tour iBT Bluetooth-högtalare nu tillgänglig för $ 150, ingår iPad stå ursprungligen visades på Engadget på Sun, 2 oktober 2011 06:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink iLounge | källa JBL | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar