söndag 2 oktober 2011

Vecka i Apple: pre-iPhone-event utgåva

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OwCiH0TMrbE/week-in-apple-pre-iphone-event-edition.ars:

Apples fall mediahändelse är nu officiellt, medan öde iPod classic (och iPod shuffle) har kastats i fråga. Det var bara ett par rubriker i våra bästa nyheterna för veckan, som också omfattade en hands-on med VMware Fusion 4, ett par nya trojaner som riktar sig till Mac, och en mystisk ny utveckling inom Xcode. Läs vidare för Roundup:

Varför Apple är redo att ta kål på iPod classic : Den klassiska iPod-designen och funktionaliteten har funnits i nästan 10 år nu, och nya rykten hävdar att Apple planerar att döda två av sina fyra utbud musikspelare. Ars förklarar varför beslutet är vettigt, med en bonus läsare enkät.

Apple skickar bjuder i oktober 2011 händelsen: "Låt oss tala iPhone" : Den ryktesspridning kan vila nu, som Apple har nu bekräftat sin oktober media händelse genom att skicka inbjudningar till pressen. Den 4 oktober planer Apples nya VD Tim Cook att "prata om iPhone."

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar