söndag 2 oktober 2011

Mutewatch handleder-on: stanna på-uppgift med bra vibrationer (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/mutewatch-wrists-on-stay-on-task-with-good-vibrations-video/:
Nej, bilden ovan inte något moderniserad Power Ranger handled kommunikatör. Detta är den Mutewatch , och vi har varit nyfikna sedan vi först lade ögonen på den över ett år sedan. Vid första anblicken ser det liknar en gummi mode armband , vilket skulle kunna göra sin 260 $ prislapp en shocker. Men med rätt beröring eller bläddra det visar sig vara mycket mer. I Stockholms -baserade start bakom den, dubbade Mutewatch AB, föreställer sig anordningen som fungerar som "time management verktyg" för att ställa snabb handled-kände vibrerande påminnelser under dagen. Tänk Growl, men på handleden. Den armbandsur saknar en ratt och kristall, och i stället har en vinklad, beröringskänsliga avsnitt för ett ansikte med dolda lysdioder , en sensor för omgivande ljus, rörelsesensor och en vibrerande motor för larm. Vi har tillbringat en viss tid med hjälp av en nära-final enhet se vad det skulle bli tyst hantera våra dagar, och det är allt som anges strax efter pausen.

Fortsätt läsa Mutewatch handleder-on: stanna på-uppgift med bra vibrationer (video)

Mutewatch handleder-on: stanna på-uppgift med bra vibrationer (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 oktober 2011 18:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mutewatch | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar