tisdag 21 december 2010

Comcast's Quad-tuner Xfinity Spectrum DVR med tillgång till internet framgår av FCC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Säg hej till framtiden för DVRs, åtminstone från Comcast , som dess som ännu oanmälda Xfinity Spectrum rutan passerat FCC: s databas kort efter att ha sin existens avslöjas av Wall Street Journal. En snabb titt på den produktionsfärdiga manual avslöjar det finns gott om nya funktioner här, inklusive en ny guide design inklusive IMDB-stil cast & crew info samt tillgång till Internettjänster. Även om det är hårdvaran som gör detta Pace RNG-210N en 500GB HD DVR med fyra tuners, MoCA och IP-access, en av de största förändringarna är en programvara makeover betyder det dyker upp anmälningar uppmaning från Twitter, Facebook och YouTube.

Konfigurerbar på Xfinity.com / Spectrum, ser det ut som det bara kommer att dra in information när personer du följer dela bilder, video eller länka till information om TV-program och filmer, med "de flesta" visas till höger på själva lådan, plus alternativet att dela vad du tittar på dessa tjänster. Det finns mindre information tillgänglig om att "apps" i menyn, men väder, trafik, musik och spel utlovas, ta en snabb titt på de intressantaste delarna inklusive en titt på guiden, fjärr och box i vårt galleri eller kolla in FCC anmälningar dig för mer information - det är svårt att säga om förändringarna kommer att göra alla våra problem med kabeln som medföljer som toppar försvinna, men ganska mycket varje ny guide måste vara bättre än vad som finns där nu, va?

[Tack, cypherstream]


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar