tisdag 21 december 2010

Nya Apple TV, Roku media streamers ras att bryta en miljon i omsättning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/new-apple-tv-roku-media-streamers-race-to-break-one-million-in/:
Nyfiken timing, nej? I morse, PR-avdelning har Cupertino insprängd en blurb om att newfangled Apple TV - som bara började sjöfarten tre månader sedan - väntas passera en miljon i omsättning före juldagen. Den uppenbara anmärkning är svårt att ignorera: "Det är mycket för en hobby . " Och ja, det är det. Men det har nog mer att göra med trender i konsumentköplagen och en härligt låga $ 99 prisläge än något annat, och om du tvivlar på att logik, bör du förmodligen ha en sit-down med Roku vd Anthony Wood. Folket på Business Insider gjorde, och Wood erkände att Roku media streamer försäljningen faktiskt har fördubblats sedan införandet av den andra generations Apple TV. Som historien går, gjorde Jobs hela sektorn en solid genom att fokusera konsumenternas uppmärksamhet på set-top-boxen rike, och med de mest grundläggande Roku detaljhandel för bara $ 59 , det är ganska tydligt att outfit driver en tuff affär. Roku också räknar med att sälja sin miljonte låda med utgången av detta år, men naturligtvis är det hade mycket längre än tre månader att göra det. Men när det gäller en upp och komma, att sälja en miljon av något (än mindre titta på $ 50 miljoner euro eller mer i årlig försäljning) är ganska förverkligandet.

Fortsätt läsa Ny Apple TV, media streamers ras till Roku bryta en miljon i omsättning

Nya Apple TV, Roku media streamers ras att bryta en miljon i omsättning ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 09:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa Business Insider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar