tisdag 21 december 2010

ZigBee slutför låg effekt, RF standard för inmatningsenheter, kunde äntligen ta död på IR för gott

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/zigbee-finalizes-low-power-rf-standard-for-input-devices-could/:
ZigBee slutför låg effekt, RF standard för inmatningsenheter, kan slutligen ta död på IR för gott Under årens lopp för tomgång kanalväxling och meny surfar du har säkert utvecklat några djuplodande IR skjutet färdigheter, att veta vilka ytor som kommer och inte kommer att återspegla de signaler från din under-powered universell fjärrkontroll som du försöker att studsa som balk runt en hög med tidningar och burkar läsk på köksbordet. Dessa färdigheter är på ett påskyndat att föråldrade tack vare den nya ZigBee Inmatningsenhet standarden, som slutligen kan föra TV-fjärrkontroller till en värld av RF partihandel. Tja, det kan, om den finner större framgång än den redan befintliga ZigBee Remote Control spec har lyckats. Den nya Inmatningsenhet standarden bygger på den, sa att kräva mindre juice än IR så trötta och missmatchad AA kunde pågå ännu längre. Det kommer även att arbeta med möss och tangentbord och liknande, men vi naturligtvis är mest optimistisk för fjärrkontroller, även om detta kommer lite för sent att låta oss stänga av våra PS3 med våra Harmonys .

Fortsätt läsa ZigBee slutför låg effekt, RF standard för inmatningsenheter, kunde äntligen ta död på IR för gott

ZigBee slutför låg effekt, RF standard för inmatningsenheter, kunde äntligen ta död på IR för gott ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar