tisdag 21 december 2010

Heart Spark hänge blinkar med ditt hjärta, automatiskt får dig i säng (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/heart-spark-pendant-blinks-with-your-heart-automatically-gets-y/:
Inte för att vi inte har drunknat med krets-relaterade mode accessoarer i det förflutna, men om du redan börjat fundera på vad man ska få det vackra gosse (eller dam) i ditt liv kommer februari, inte leta längre. SenseBridge, en forskargrupp med massor av passion, har just avslöjat Heart Spark ($ 69, på rea nu) - en bärbar hänge med en integrerad trådlös mottagare, en aning av lysdioder och en wow faktor som är rent ut sagt hjärtevärmande. Den lyckliga bäraren måste också bandet ett bälte runt bröstet i syfte att övervaka deras puls, som sedan överförs trådlöst till Hjärt Spark, vid mottagandet av informationen kommer ombord blinkar i samma takt som ditt hjärta, vilket gör det enkelt för kärleken i ditt liv att se när ditt hjärta är aflutter. Video demonstration är bara förbi paus, och ja, det är ungefär lika dyrbara som du skulle föreställa.

Fortsätt läsa Heart Spark hänge blinkar med ditt hjärta, automatiskt får dig i säng (video)

Heart Spark hänge blinkar med ditt hjärta, automatiskt får dig i säng (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Dec 2010 00:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GÖRA | källa SenseBridge | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar