tisdag 21 december 2010

Hulu Plus inte händer på kabel-som TiVo Premiere DVRs, vinner Scrooge igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/hulu-plus-not-happening-on-cable-provided-tivo-premiere-dvrs-sc/:
Hulu inte händer på TiVo kabel-som Premiere DVR, vinner Scrooge igen
Det är lite svårt att veta exakt vem som bär skulden här, men en sak är säker: konsumenterna förlorar. Förra veckan Suddenlink börjat införa TiVo Premiere DVRs till sina kunder minus Netflix , sade att det var de avtal Netflix har med studior som hindrar dess streaming-tjänsten från att placeras ut kabelbolaget DVR. Vid den tiden var hoppfull om att Hulu Plus fortfarande skulle kunna fungera, men nu är det bekräftat att dess kunder inte kommer att få den antingen, skälla på samma slags avtal mellan Hulu och dess innehållsleverantörer. Frustrerande? Absolut - men det finns en uppenbar work-around: Köp din egen förbaskat TiVo Premiere, få tillgång till Netflix och Hulu Plus, och sluta betala din kabel-leverantör att månatliga hyran.

Hulu Plus inte händer på kabel-som TiVo Premiere DVRs, Scrooge vinner igen ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 07:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GigaOM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar