tisdag 21 december 2010

JBL: s Airplay-aktiverade On Air Trådlös högtalardockan träffar FCC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/jbls-airplay-enabled-on-air-wireless-speaker-dock-hits-the-fcc/:
JBL var ett av de första företagen förutom iHome och Denon / Marantz för att tillkännage stöd för Apples airplay teknik , så det är ingen överraskning att bolagets On Air Trådlös högtalardockan bara trycka FCC, komplett med sin handledning - vi har hört att Airplay kommer att vara överallt på CES 2011. On Air Wireless verkar vara en finare riff på JBL's On Air raden av talare dockor och väckarklockor - det funktioner som bekant swoopy-båge design men lägger i en stor LCD-färgskärm som visar albumbilder medan strömmande musik. Om man tittar på manuell gör även visa WiFi installation och konfiguration lite lättare, vilket är trevligt. Sammantaget ser det lovande, men vi får se vad priset och tillgången ser ut när vi kommer till CES.

JBL: s Airplay-aktiverade On Air Trådlös högtalardockan träffar FCC ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 09:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar