tisdag 21 december 2010

Microsoft axlar Office Genuine Advantage, säger programmet "tjänat sitt syfte"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-axes-office-genuine-advantage-says-program-has-serve/:
Det är inte erbjuda någon indikation på att Windows Genuine Advantage kommer att följa efter, men Microsoft har just gjort det ganska överraskande att flytta för att stängas av sin långvariga Office Genuine Advantage-programmet. Som med Windows Genuine Advantage, var att programmet syftar till att bekämpa piratkopiering och, som alla Office-användare kan utan tvekan intyga, det var inte blyg för att göra sin närvaro känd - varningar som den ovan dök upp när du hämtar mallar från Office.com , till exempel. Varför denna ändring? Microsoft är inte exakt erbjuder alltför många detaljer, med en talesperson bara gå så långt att säga att programmet har "tjänat sitt syfte", och att Microsoft är "att göra flera nya investeringar som ger oss möjlighet att samarbeta med kunder och hjälpa offer för bedrägeri. " Under tiden, men ser det ut som du nu helt enkelt kan gå om ditt företag utan en varning att finna.

Microsoft axlar Office Genuine Advantage, säger programmet "tjänat sitt syfte" som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 05:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ZD Net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar